Ai u poshtërua dhe u quajt “djaloshi i mbeturinave”, jeta e tij ndryshoi gjatë pastrimit të liqenit!

Views: 155

Ai u poshtërua dhe u quajt “djaloshi i mbeturinave”, jeta e tij ndryshoi gjatë pastrimit të liqenit!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *