Ndahet nga jeta diten e sotme doktori i njohur i kardiologjisë shqiptare

Views: 930

Ndahet nga jeta diten e sotme doktori i njohur i kardiologjisë shqiptare Eshte ndare nga jeta Profesor Doktor, Ahmet Kamberi. Nje nga emrat me te njohur te kardiologjisë shqiptare.

Profesor Doktor, Ahmet Kamberi ka mbajtur edhe postin e ministrit të Shëndetësisë në fillim të viteve ’90.

Ai ishte nje doktor fisnik ku ndihmonte pacientet e tij dhe eshte nje humbje e madhe per familjaret dhe miqte e tij.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *