Babai mendoi se nusja dhe djali nuk e duan në shtëpi dhe po e dërgojnë shtëpi pleqësh por kur pa..

Views: 1,183

Babai mendoi se nusja dhe djali nuk e duan në shtëpi dhe po e dërgojnë shtëpi pleqësh por kur pa..

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *