Ariu i egër u kujdes 3 ditë për 3-vjeçarin humbur në pyll. Policia dhe ekipet e shpëtimit u habitën!

Views: 123

Ariu i egër u kujdes 3 ditë për 3-vjeçarin humbur në pyll. Policia dhe ekipet e shpëtimit u habitën!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *