Cudit gazetari, bën deklaraten e pa pritur!, “Nuk dua të martohem sepse jam…” (Video)

Views: 1,121

Të rinjtë kanë shumë konf uzion kur flitet për martesën. Të martohen në moshë të madhe apo të re, është një nga dilemat e tyre. Mirëpo ka dhe nga ata që martesën nuk e kanë si ops ion në jetën e tyre dhe një ndër ta është dhe gazetari Ervin Kurti.

Teksa po flitej në rubr ikën “Trotuar” për këtë temë. Ervini de klaroi se do të jetë një beqar i përjetshëm. Kjo për faktin se ai dëshiron të jetë një person i lirë dhe nuk ka dëshirë t’i japë “llogari” askujt për veprimet që bën.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *