PLÁSI SKÁNDALIN/ Vellai i Madh SHPÓRR edhe Meritonin me Zarf te Zi? Ja vendimi Fúndit !

Views: 1,199

Nuk e ndèz míkrofonin jo, nuk e ndèz, a po më nin.

Ndaç bini zarf të zí, ndaç bini zarf të kuq. Këtu nuk respektohèt asgjë, dhe ju kèrkoni që të ndèz míkrofonin.

Ta lëshojnë batutën për fùstan si me hëngër fara, e veshe se veshe fùstanin”,

Shprèhèt Meritoni, i cili dùket të jetë i mërzítur dhe nga batutat e Ledion Liços,

pasi banori kishte rèfùzuar të vishte fùstan, në kuadër të një skeçi që kishin bërë djemtë në shtëpi.

Ndërkohë situata vazhdon e njëjtë për disa orë, edhe pse Françeska dhe Graciano u përpoqën që ta bindnin

Meritonin që të vèndòste míkrofonin dhe t’i bindej rregùllave të Vëllait të Madh.

Graciano: Është gjynaf, ku do të dalësh me këtë?

Meritoni: Të sjellin zarfin e zí

Françeska: Je këtu për dy kauza, për Loarin dhe për Ilnisën

Françeska: Çfarë do të árrísh pa míkrofon?

Meritoni: Do e márrësh vesh jashtë

Françeska: Nëse je i bindur unë të mbështes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *