Baby G zhvishet topless në fermë, Buçko i bën masazh. Fermerët e tjerë nuk i ndalin batutat

Views: 58

Fermerët janë miqësuar shumë me njëri-tjetrin aq sa sot Buçko i ka bërë masazh në kurriz Baby G, ndërsa kjo e fundit ishte zhveshur topless.

Momenti mes tyre bëri që Gledisi të nagcmohej nga fermerët.

Fillimisht erdhi Renisi dhe tha “vazhdo vazhdo, mënyrë e re për meditim. Mësohu që ta praktikosh. Kjo është para se të iki në luftë”.

Më pas Flori “thumboi” Gledisin dhe e pyeti kur do t’i bëjë edhe atij një masazh me vaj ulliri, teksa batuta e tij ka shkaktuar të qeshura mes tyre.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *