Banorin nuk e mbajnë nervat, ngrihet në këmbë papritur dhe del përfundimisht nga shtëpia e Big Brother

Views: 92

Në një debat pasi Jetmiri mori vendimin të qëndronte në shtëpi,

Jetmiri ndryshoi sërish mendim, u ngrit në këmbë dhe doli përfundimisht nga shtëpia e Big Brother

Jetmiri u përfshi në disa diskutime të ashpra me Romeon, Eglën dhe Julin.

Ndonëse Françeska e këshilloi të mos fliste më shumë, Jetmiri tha se e kishte vendosur dhe do të largohej nga shtëpia.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *