Jetmiri futet LIVE edhe bën deklaratën e bujshme: “Ato hynë e dalin si u do qejfi…” (Video)

Views: 849

nga shtëpia e BBV dhe ka nisur sulmet e para ndaj produksionit.

Bashkë me disa nga miqt e tij Jetmiri ka hyrë live në Instagram ku dhe ka bërë një deklaratë të bujshme.

Teksa flasin rreth lojës së banorëve brenda shtëpisë Jetmiri dëgjohet të thotë: “Banorët hynë e dalin si u do..”

Video:

https://www.instagram.com/reel/C6BTFrStP4U/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4edbcc33-a11d-4e41-9aaf-be9c67038d13

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *