Pamje shqetësuese: Era e madhe e shemb minaren e xhamisë (VIDEO)

Views: 285

Minarja e një xhamie u shemb për shkak të erës së fortë në Turqinë qendrore, të shtunën më 20 prill.

Pemët u rrëzuan, koshat e plehrave jashtë ndërtesave u tërhoqën zvarrë dhe u thyen xhamat e disa apartamenteve, për shkak të erës së fortë në qytetin Cankiri.

Një nga dy minaret e Xhamisë Bademlik në qytet u rrëzua gjithashtu nga era. Fragmente të minares dëmtuan vendet e punës dhe automjetet në lagje.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *