Dasmori qëllon me armë për të festuar, vret gabimisht dhëndrin

Views: 631

Dasma kthehet në tragjedi. Dhëndri u vra aksidentalisht gjatë dasmës së tij. Ngjarja ka ndodhur në Jordani, kur një nga dasmorët mori armën dhe qëlloi për të festuar.

Sipas mediave lokale, 20-vjeçari Hamza Sattam Hamed al-Fanatsa, vdiq menjëherë pas të shtënave. Burri që e qëlloi u arrestua dhe iu konfiskua arma.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *