Analisti Turk habit gjithë botën me veprimin e tij, nxjerr flamurin shqiptar në emision, këta janë…! (Video)

Views: 843

Analisti Turk habit gjithë botën me veprimin e tij, nxjerr flamurin shqiptar në emision, këta janë…! (Video)

Duke debatuar për historinë e popujve në një emision televiziv, analisti turk Ahmet Cakar nxorri falmurin shqiptarë në mes të emisionit dhe deklaron se këta (shqiptarët) e kanë shkruajtur historinë e vërtetë.
Analisti turk në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për triumfet e shqiptarëve si popull gjithandej.

“Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë. Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i admiroj dhe mbështes në çdo drejtim”, deklaroi mes tjerash Ahmet Cakar. Ndiqeni VIDEON

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *