Mes dhimbjes dhe lotëve iu dha lamtumira e fundit mërgimtarit nga Vushtrria që vdiq në vend të punës

Views: 230

Sot ju ka dhënë Iamtumira e fundit mërgimtarit Ardian Latifi nga Vushtrria.

Me një pjesëmarrje të madhe të qytetarëve, familjarëve dhe të afërmve i është dhënë sot lamtumira e fundit Ardian Latifit, shkruan Jepi zë

I ndjeri para pak ditësh ndërroi jetë në vendin e punës në Gjermani.

Përveç mërgimtarit nga Vushtrria, dje edhe një mërgimtar tjetër ndërroi jetë në vendin e punës në Belgjikë.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *