MANIPULUAN VOTAT? Meritoni dhe Ilnisa moren vendimin e papritur, braktisin fare…

Views: 447

Dalja e Meritonit që në fillim të spektaklit

të kësaj nate finale në BBV3

duket se nuk është pritur mirë nga Ilnisa bile edhe nga Meritoni.

Ata janë larguar nga studio e Big Brother

duke mos u ulur tek të eleminuarit e tjerë

të sezonit deri në fund të mbrëmjes finale.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *