Një lidhje me reperin gjerman? Sara Hoxha tregon për herë të parë per lidhjen aktuale qe ka…

Views: 223

Sara Hoxha u përfol për një lidhje të mundshme me reperin gjerman Luciano,

i njohur ndryshe si “Loco”, për një foto që u shpërnda gjerësisht në media.

Fituesja e DTWS zbuloi për herë të parë që ky lajm ka qenë i rremë, dhe se me reperin ndajnë vetëm miqësi.

“Së fundmi kanë shkruar shumë lajme të pavërteta. Kam qenë te ditëlindja e një shokut tim, është këngëtar i famshëm në Gjermani. E njohim familjarisht, siç e njoh unë, e njeh dhe Ledri, Dhurata, jemi shumë miq. Qëlloi që na bëri gëzuar dhe erdhi afër meje, u bë lajm me komente të tmerrshme dhe nuk më vinte mirë”, tregon Sara.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *