Kure e vjeter dhe teper efìkase: Perdornì lengun e qepes per 30 dìte me rradhe dhe do te vìnì re

Views: 25

Uji i qepës përmirëson tretjen falë sasisë së fibrave që ka. Kjo është një kurë e vjetër natyrale, e njohur gjerësisht për të mirat që i sjell gjithë organizmit e në veçanti shkrirjes së dhjamit të tepërt në trup.

Përgatitja e kësaj kure është shumë e thjeshtë veçse kërkon pak durim pasi zgjat 30 ditë.

Më pas ajo ndërpritet për një periudhë 1 apo 2 mujore e më pas mund të niset sërish për një tjetër periudhë 30 ditore e kështu me radhë.

Ndonëse njihet për shkrirjen e yndyrnave të tepërta, përfitimet e saj shëndetësore janë të gjithanëshme për gjithë organizmin. Uji i qepës është i pasur me vitaminë C, vitaminë B6, acid folik ashtu si edhe kalcium, magnez, hekur, fosfor etj.

Të gjitha këto vitamina dhe minerale përmes qepës mund t’i konsumoni në një gotë të vetme.

Uji i Qepës-Si ta përgatisni

Ju duhet një kokërr qepë, të cilën në mbrëmje duhet ta qëroni nga lëkura, ta ndani në katër pjesë dhe të katërta pjesët duhet t’i vendosni në një enë me 250 ml ujë.

Lëreni në temperaturë ambjenti përgjatë gjithë natës dhe pijeni të nesërmen esëll në mëngjes pasi t’i keni hequr pjesët e qepës, pra duhet të konsumoni vetëm lëngun dhe më pas mund të vijoni të konsumoni mëngjesin

Këtë proces duhet ta bëni çdo ditë për 30 ditë. Uji i qepës jo vetëm që do ushqejë organizmin me vitamina dhe minerale por njëkohësisht do të nisë gradualisht të shkrijë dhjamin dhe yndyrnat e tjera në trup.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *