Pushime të lira/ Ky është plazhi në Shqipëri, çadra me dy shezlone kushton vetëm 500 lekë…

Views: 652

Të pushosh në Pogradec ❤️

Kisha degjuar për çadrat falas në plazhet publike, për pastërtinë, për rritjen e cilësisë së turizmit ne Pogradec, por nuk e kisha provuar.

Të shumtë janë pushues në vend që ankohen për çmimet stratosferike në jug të vendit, ndërsa e kundërta ndodh në Pogradec i cili vijon të mbajë çmime të lira. Ata që paguajnë 20-30 apo 40 euro për një çadër në plazhet e jugut, duhet të kalojë dhe të bëjnë pushime në Pogradec ku një çadër me dy shezlonë kushton vetëm 500 lekë të reja.

Pogradeci e meriton, super sherbim dhe cmimet e lira.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *