Modelja Belinda Dragoti tregon shumën marramendëse të parave që fiton për një…

Views: 604

Modelja e njohur Shqiptare, Belinda Dragoti ka treguar se Instagrami është një mënyrë e mirë për të nxjerrë fitime me produktet promocionale.

E pyetur nga moderatorja se sa mund të paguhet për një reklame, Belinda tregon se shuma më e madhe që ka marrë vetëm për një postim në “Instagram”, ka qenë 1.500 euro.

Gazetarja: Sa është promocioni më i shtrenjtë që ke bërë?

Belinda Dragoti: “Më i shtrenjti në Instagram 1500 euro. Është postim Instagrami dhe ky mund të jetë më i shtrenjti që ka një staf profesional nga mbrapa, është video që mund të përdoret nga të gjitha rrjetet sociale të biznesit, por promovimi bëhet fillimisht në profilin tim”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *