30 υjeç ari nga Tirana gjen të fe. jυαrën në kafe, aty ndοdh hαtαja (VIDEO)

Views: 4,661

Një 30 vjeç ar ka kapur mat të dashurën me një tjetër.

Sipas gazetares së “Aldo Morning ShoW”, i riu ka ten.tuar të nxjerrë me forcë të dashurën nga lokali, ndërkohë që askush nga ata që kanë parë ngjarjen nuk ka ndërhyrë.

“Një 30 vjeç ar në rrugën e Durrësit ka kapur të dashurën në kafe me një person tjetër dhe ka tentuar ta nxjerrë atë me forcë.

Njerëzit kanë menduar se ajo ka qenë motra. Por, më pas kanë kuptuar se ajo ishte e fejuara”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *