Kiara Tito i përshkruan kështu pushimet me Luizin dhe Lunën

Views: 198

Duket se pushimet e Luizit dhe Kiarës janë komplet aventurë tashmë me Luna Mari.

Në një foto të postuar, ata vetë kanë tregur se si po shkojnë këto ditë në Turqi.

“Ti nuk ke pasur një aventurë derisa të shkosh në pushime me një bebe”-ka shkruar Kiara.

Shiko postimin:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *