180 euro dhoma e hotelin ne Jug. Qytetarja cuditet nga cmimet

Views: 532

Ky sezon veror nisi me shtrenjt nga vitet e kaluara dhe cmimet serisht jane rritur. Te gjithe po ankohen per cmimet te shtrenjta dhe te pa perballueshme.

Cdo fundjva shqiptaret shkojne drejt plazheve por ne jug eshte gjithmon me shtenjte. Nje cift ka shkuar me pushime ne fundjave dhe ka pare qe dhomat e hoteleve jane 180 euro me kushte normale. 180 euro dhe ne dhome nuk ke asnje nje shishe uje.

Nje cmim shume i larte dhe cilesia shume e ulet. Dhe 180 euro eshte cmimi me i lire pasi cmimet vazhdojne deri ne 250 dhe me shume.

Cmimet jane ne stratosfere dhe ne propocion te zhdrejte me sherbimin.

Per me shume shikoni videon

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *